Aptarnavimas

Atgal
01

gruodis

Aptarnavimas

Mes pasirūpiname viskuo, kas susiję su prietaisų veikimu ir jų įgalinimu jūsų namų viduje: nuo pat kabelio tiesimo iki minutės, kai prisijungiate prie interneto per reikalingus įenginius namuose ar biure. Tačiau ko galite tikėtis, kalbant apie mūsų aptarnavimo greitį bei susidūrimą su netikėtais iššūkiais?

Kaip greitai mes suteikiame užsakytą paslaugą?
Jeigu paslauga reikalinga ten, kur jau teikiame paslaugas (butuose ar gatvėse, kuriose jau esame), anteninio interneto paslaugą to pageidaujantiems klientams teikiame eiliškumo tvarka, tačiau dažniausiai paslaugą suteikiame per 1 dieną.

Jeigu jums reikalingas šviesolaidinis internetas nuosavame name, internetą pajungsime per savaitę, kadangi tokiu atveju yra reikalingi kasimo darbai, laidų suvirinimas, pravedimas iki reikiamo namų taško.
Jeigu jums reikalingas šviesolaidinis internetas bute, esančiame daugiabutyje, internetą turėsite jau po 2-3 dienų.

Kaip greitai išsprendžiame netikėtus iššūkius?
Pasitaiko situacijų, kuriose padedame tiesiog kalbėdamiesi su klientu telefonu ar nuotoliniu būdu. Kitu atveju – pagalbos sulauksite dar tą pačią ar kitą dieną.

Darbo dienomis į iškvietimus važiuojame ir telefonu klientus aptarnaujame 8-20 val. Tuo tarpu šestadieniais atvykstame 8-20 val, o telefonu aptarnaujame nuo 8 -18 val. Tačiau prireikus, galime padėti ir vėlesniu paros metu.